BIOGRAFIE


Muziek speelt natuurlijk een grote rol in mijn leven. In de familie werd er in een band gespeeld en zo jong als ik was, klom ik als tiener het podium op en pakte de microfoon. Na diverse leuke reacties op mijn zuivere klank, besloten om stap voor stap te werken aan een muzikale carrière!
 
In 2006 zette ik de eerste ”officiële” stap. Na een tijd optredens met enkel covers van anderen zingen kwam mijn eerste EP uit met drie liedjes. Deze liedjes werden landelijk gedraaid op de radiostations en zo kon je mij ook op tv zien bij Brabant Party en Hart van Muziek. Hierdoor zette ik mijn eerste toon op feesten en partijen door het land.
Het vervolg daarop was de volgende single. Ook met dit liedje was ik weer te horen op radio en tv.
Het is niet alleen financieel enorm blijven investeren in je muzikale carrière maar ook keuzes moeten afgestemd worden, zodoende in 2009 wat gas terug gedaan met optredens omdat ik mijn aandacht tot het gezin en dochter wilde richten. 
In 2014 weer volop de microfoon in de handen genomen en de muzikale carrière begon hierdoor weer zijn weg te vinden met optredens.
Een zuivere zang hebben is een onderscheiding die ik tot me kan rekenen,  maar er komt zo veel meer bij kijken!
Door de jaren heen leer je wat je wel en niet wil. Je ontmoet en neemt afscheid van mensen.
Vanaf 2019 ben ik verder gegaan onder de naam LINA ipv Lina Steevens. 
Dit alsmede door veranderingen binnen het management en ik een andere weg in wilde slaan!
Het eerste nummer onder de naam LINA is geworden: Mijn eigen weg! en is op 1 mei uitgekomen!

Het Nederlandse lied zit in mijn hart, maar de mensen die mij kennen, weten dat de zalen en feesten ook in de Engelstalige klanken gevuld worden.
Ik of mijn team hoort graag van u en we kijken ernaar uit om uw event, feest of partij met de juiste klanken te bekleden.

Groetjes,

Lina!